0 °C

Eskilstuna Convention Bureau Möten i Eskilstuna

Eskilstuna Convention Bureau

Eskilstuna Convention Bureau är stadens officiella organisation för konferenser och kongresser. Planerar du att arrangera ett möte i Eskilstuna? Kontakta oss så hjälper vi dig med råd, planering och stöd genom hela processen.

Planering av en konferens kan innebära en ganska stor arbetsbörda och Eskilstuna Convention Bureau finns här för att underlätta arbetet för dig som mötesplanerare. Vi agerar som en mäklare mellan mötesplanerare och de lokala aktörerna inom mötesindustrin i Eskilstuna. Vi tar fram förslag och preliminärbokar mötesanläggningar, boendealternativ, aktiviteter och upplevelser, vårt arbete är helt kostnadsfritt för mötesarrangören.

Nätverk som Eskilstuna Convention Bureau ingår i:

Eskilstuna Convention Bureau är medlem i MPI (Meeting Professionals International) — världens största nätverk inom mötesindustrin med totalt ca 23 000 medlemmar i 68 länder.
Läs mer här: MPI

Vi ingår också i SNCVB (Swedish Network of Convention Bureaus)  – En förening med två huvudfokusområden, affärsnytta och kunskapsutveckling för att tillsammans utveckla svensk mötesindustri.
Läs mer här: SNCVB

MPI Logga            SNCVB Logga