12 °C

Eskilstuna Convention Bureau Möten i Eskilstuna

Perfekt läge i Mälardalen

Region Stockholm/Mälardalen är en av Europas mest expansiva regioner. Ett område med över 3 miljoner människor, fler universitet och högskolor, internationella storföretag, offentliga myndigheter och förvaltningar. En region med spännande historia, ett rikt kulturliv och en vacker natur från skogar till skärgårdar. Eskilstuna ligger strategiskt mitt i regionen och nås lätt med tåg, bil och flyg och har en attraktiv kostnadsbild i jämförelse med storstäder, vilket gör Eskilstuna till en kostnadseffektiv mötesplats.

Eskilstuna ligger bra till, oavsett vilket väderstreck man kommer ifrån. Det tar en timme att ta sig till Stockholm, på järnväg eller motorväg. Inom några mils radie finns tre flygplatser: Eskilstuna, Västerås och Skavsta. Utöka radien något, och det är tolv mil till Stockholm-Arlanda. Vi ordnar era transporter, rundresor, hämtningar från flygplatser eller stationer. Vi är nära dig hela tiden!

Eskilstuna Convention Bureau ger dig tid. Vi tar fram förslag på möten där allt ligger nära. En närhet som gör att du och dina medarbetare får tid att prata, diskutera och verkligen mötas. Vi tar bort transporttid och ger dig istället tid till det som är viktigt. Det bästa är att vi gör det utan att debitera dig tid, så prata med oss när du planerar ditt nästa möte.

Länkar

Samarbetspartners

Taxi Samtrans i Sörmland

Ditt lokala taxibolag! Nu är Taxi 10 000, Eskilstunas Taxi, Taxi Flen och SverigeTaxi Katrineholm alla samlade under namnet Taxi Samtrans. Vi är fortfarande samma lokalkunniga förare och samma serviceinriktad personal – vi samlar bara alla våra verksamheter i Sörmland under en gemensam …

Tuna Trafik

Är ni en grupp som är i behov av transport till, ifrån eller inom Eskilstuna? Gör som många andra. Ring oss på Tuna Trafik. Vi är experter på busstransporter. Vi erbjuder bland annat snabb personlig service, säkra och bekväma bussar i storlekar från 19 till 61 personer och bra …